Om Oss på D.E & P

Lär dig mer om hur vi arbetar för att hjälpa just dig

Illustration

Varför grundades D.E & P?

DEP grundades och drivs av mig, Daniel Edgren. Min egen erfarenhet av att anlita företag för stöttning inom kompetensförsörjning, ligger till grund för hur jag driver och verkar inom ramen för D.E & P. Engagemang, seriositet och professionalism har jag både mött och saknat hos de företag jag valt att anlita under åren.
Det är dessa tre värdeord som jag funnit vara allra viktigast för mig. Därför är det precis det som präglar allt arbete som bedrivs hos oss på D.E & P

Kontakta Oss
Illustration
Illustration

Hur arbetar vi på D.E & P?

Jag har under många år knutit ett stort och kunnigt nät av samarbetspartners till mig. Framförallt via egna erfarenheter, när jag anlitat dem för experthjälp till andra företag jag verkat inom.

Dessa experter är nu en del av D.E & P, och vår samlade erfarenhet utgör en unik mix och kompetens inom rekrytering, bemanning, grupputveckling och strategisk rådgivning vid kompetensförsörjning.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill diskutera något av ovan.

/Daniel Edgren & Partners

Kontakta Oss

Vi är Engagerade

Vi tror på att en tät dialog och ett starkt engagemang är väldigt viktiga framgångsfaktorer.
Oavsett om du är på jakt efter din nästa jobbutmaning eller letar efter din nästa medarbetare, så är vår ambition att du från första kontakt med oss skall känna det engagemanget. Vi vill inte ge oss innan alla inblandade parter är så nöjda som det bara går.

Vi är Seriösa

Allt vi på DEP gör skall präglas av en seriositet och ett driv efter att få ut det mest möjliga ur varje interaktion och samarbete.
Vi har ett kontinuerligt förbättringsarbete där vi tillsammans med våra anställda och kunder samlar in feedback och försöker förbättra oss där vi kan.

Vi är Professionella

Vi har under lång tid samlat på oss erfarenheter och kunskap som vi nu använder för att hjälpa våra anställda och kunder för att optimera just deras situation. Samarbetet med D.E & P skall vara professionellt i varje interaktion och vi vill vara det självklara valet för både medarbetare och kunder.

footer